Camping Airotel Village Corsaire des 2 Plages à Châtelaillon-Plage
Boek uw verblijf

Activiteiten in Châtelaillon

Naast onze activiteiten voor alle leeftijden, biedt uw kampeervakantie in de buurt van La Rochelle in Châtelaillon-Plage u ook toegang tot een brede waaier aan activiteiten om samen met familie en vrienden van te genieten in deze charmante badplaats.

Activiteiten en uitstapjes in de buurt van de camping

De stad Châtelaillon-Plage beschikt over tal van infrastructuren die uw verblijf aan zee opfleuren. Châtel en Fête eind juni is een niet te missen evenement: verschillende activiteiten, verrassingen van jaar tot jaar en een prachtig vuurwerk dat de inwoners van Châtelaillon en vakantiegangers samenbrengt. In de zomerperiode is er ook het festival Sorties de Plages, dat een rijk en gevarieerd programma biedt met concerten en entertainment voor alle smaken. Bezoek het gemeentelijk groen theater in het stadspark, doorgaans open op dinsdag, woensdag (kinderprogramma) en vrijdag om de week in stijl af te sluiten. Liefhebber van zeevruchten of van een gezellige en ongedwongen sfeer? In augustus mag u het pitoreske oester- en mosselfestival in het dorp Les Boucholeurs niet missen!

Eindeloze vrijetijdsactiviteiten voor uw vakantie aan zee

De badplaats Châtelaillon-Plage heeft ook een casino met discotheek, een zwembad, typische restaurants en biedt u de mogelijkheid om prachtige wandelingen te maken langs de kust. Wilt u paardrijden, watersporten, tennissen of minigolfen? Al dit is mogelijk in Châtelaillon-Plage en nog veel meer! Vergeet ook La Rochelle niet, op 20 minuten van de camping, die ook haar eigen activiteiten heeft voor een nog leukere vakantie in Charente-Maritime.

Om er zeker van te zijn dat u niets mist: VVV-kantoor van Chatelaillon-Plage

Ontdek ons aanbod van huurwoningen :

Een bevoorrechte locatie in Châtelaillon-Plage

op een steenworp afstand van La Rochelle, Fort Boyard en de eilanden Ré, Aix en Oléron!

Ontdek de regio
carte littoral charente maritime en France
Contactgegevens :
Camping Airotel Village Corsaire des 2 Plages au Sud de La Rochelle en Charente Maritime
Camping VILLAGE CORSAIRE DES 2 PLAGES
Avenue d'Angoulins
17340 Châtelaillon-Plage - Charente Maritime - France
Tél: 05 46 56 27 53
reception@2plages.com
Partners & Labels :