Camping Airotel Village Corsaire des 2 Plages à Châtelaillon-Plage
Boek uw verblijf

Camping in de buurt van La Rochelle

Tijdens uw verblijf in Châtelaillon-Plage kunt u uw vakantie doorbrengen op camping La Rochelle, een prachtige havenstad met een uitzonderlijk historisch en cultureel erfgoed.

La Rochelle, een unieke middeleeuwse stad

In de oude vestingstad merkt men snel de impact van de vorige eeuwen op de architectuur van de gebouwen terwijl men door de straten van La Rochelle slentert. De drie torens van La Rochelle, de Tour Saint-Nicolas, de Tour de la Lanterne en de Tour de la Chaîne wachten op uw bezoek, bewondering en foto's. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan het beroemde aquarium van La Rochelle om er te genieten van een prachtige onderwaterreis. Wandel door de geplaveide straten onder de zon van de Charente en geniet van de unieke sfeer van de verschillende wijken van de stad.

De wijken van La Rochelle in de buurt van Châtelaillon-Plage

De wijk Saint Nicolas is geliefd om zijn sfeer van een echte microkosmos en als artistieke plaats waar kunstgalerieën en boekhandels, ambachtslieden en handelaars zijn. Het marktdistrict is ideaal om 's ochtends verse en lokale producten te kopen. Wandelt langs de kraampjes en laat u charmeren door de overvloed aan kleuren en geuren. De wijk Saint-Jean du Pérot heeft een rijk aanbod aan gevarieerde en diverse restaurants die iedereen zullen bekoren. Het is aan de voet van de torens van La Rochelle in deze wijk dat de Francofolies hun podia optrekken. Geniet van de charme van een wandeling langs de oude haven of van een moment van ontspanning of een duik in het water op het strand van Les Minimes.

Activiteiten en uitstapjes in La Rochelle

De prefectuur van Charente-Maritime beperkt zich niet tot de beroemde middeleeuwse torens, het historische centrum, de kathedraal van Saint-Louis of het grote aquarium. Er zijn nog talloze andere activiteiten te beleven in La Rochelle: watersporten, paardrijden, een bezoek aan het casino, escape-game, fietstocht, om nog maar te zwijgen van de musea van La Rochelle: het maritiem museum, het natuurhistorisch museum, het museum van de automaten, de bunker van La Rochelle of het museum van de Nieuwe Wereld.

U heeft het begrepen, tijdens uw kampeervakantie maakt La Rochelle, op 20 minuten rijden van Châtelaillon-Plage, deel uit van de niet te missen bestemmingen van de Charente-Maritime!

Ontdek ons aanbod van huurwoningen :

Een bevoorrechte locatie in Châtelaillon-Plage

op een steenworp afstand van La Rochelle, Fort Boyard en de eilanden Ré, Aix en Oléron!

Ontdek de regio
carte littoral charente maritime en France
Contactgegevens :
Camping Airotel Village Corsaire des 2 Plages au Sud de La Rochelle en Charente Maritime
Camping VILLAGE CORSAIRE DES 2 PLAGES
Avenue d'Angoulins
17340 Châtelaillon-Plage - Charente Maritime - France
Tél: 05 46 56 27 53
reception@2plages.com
Partners & Labels :