Camping Airotel Village Corsaire des 2 Plages à Châtelaillon-Plage
Boek uw verblijf

Camping in Châtelaillon-Plage

Châtelaillon-Plage is dé badplaats van Charente-Maritime. De vorm, het grondgebied, de geografische ligging en de oriëntatie... Alles is aanwezig om de zwemmer en de zeeliefhebber te plezieren op een kampeervakantie in de buurt van La Rochelle, een prachtige middeleeuwse stad.

De badplaats Châtelaillon-Plage, waar u kunt watersporten en ontspannen

Het prachtige strand van Châtelaillon-Plage kijkt uit op de Pertuis d'Antioche, een deel van de Atlantische Oceaan dat goed omringd is door de metropool, het Île de Ré en het Île d'Oléron.
Op de camping wandelt u al snel door het fijne zand van het strand, op een paar minuten van uw standplaats of van uw stacaravanen. Tijdens het zomerseizoen kunnen de kinderen onder toezicht van badmeesters in alle veiligheid genieten van de geneugten van de zee en in alle veiligheid zwemmen. Profiteer van Châtelaillon-Plage om u te wagen aan een watersport zoals zeilen, kitesurfen of zeekajakken. Door vanaf de camping naar zee te gaan, vindt u clubs en scholen die u initiaties en verbeteringscursussen in de waterport van uw keuze aanbieden. Laat u zich liever in slaap wiegen door het geluid van de golven om te genieten van een dutje in de zon op uw strandlaken? Een spelletje beachvolleybal met uw vrienden en familie? Te voet vissen bij eb? Geen probleem, in Châtelaillon-Plage beleeft iedereen zijn vakantie aan zee naar eigen wens, want de mogelijkheden van de Atlantische Oceaan zijn immens.

Activiteiten en uitstapjes in Châtelaillon-Plage

Vraagt u zich af waar u uit kunt gaan tijdens uw verblijf in Chatelaillon-Plage? Er zijn verschillende activiteiten zijn mogelijk met vertrek vanaf de camping: paardrijden, tennis, minigolf, zwembad, casino, bezoek aan de oesterparken, wandelen in het natuurreservaat van het moeras van Yves, ontdekking van de stad met de fiets of met een treintje, gastronomische uitstap naar een restaurant of de markt om eenmaal terug op de camping volop te genieten van onze streekproducten...

Châtelaillon-Plage is ook een levendige en feestelijke badplaats. Zo is er het evenement Châtel en Fête eind juni, zijn er gratis concerten en voorstellingen in de zomer in het groentheater van het stadspark (festival Sorties de Plage) en is er het niet te missen oester- en mosselfestival in het dorp Les Boucholeurs op de eerste zondag van augustus.

Ontdek Châtelaillon-Plage voor uw vakantie in Charente Maritime en verblijf op onze camping ten zuiden van La Rochelle.

Bezoek onze andere camping in Châtelaillon-Plage, camping l'Océan***.

Om meer te weten te komen over Châtelaillon-Plage, ga naar de website van Dienst voor Toerisme.

Ontdek ons aanbod van huurwoningen :

Een bevoorrechte locatie in Châtelaillon-Plage

op een steenworp afstand van La Rochelle, Fort Boyard en de eilanden Ré, Aix en Oléron!

Ontdek de regio
carte littoral charente maritime en France
Contactgegevens :
Camping Airotel Village Corsaire des 2 Plages au Sud de La Rochelle en Charente Maritime
Camping VILLAGE CORSAIRE DES 2 PLAGES
Avenue d'Angoulins
17340 Châtelaillon-Plage - Charente Maritime - France
Tél: 05 46 56 27 53
reception@2plages.com
Partners & Labels :