Camping Airotel Village Corsaire des 2 Plages à Châtelaillon-Plage
Boek uw verblijf

4-sterren diensten voor uw verblijf op de camping in de buurt van La Rochelle

Niets gaat boven een kampeervakantie ten zuiden van La Rochelle, op 5 minuten van het strand en genieten van verschillende diensten tijdens uw verblijf. Profiteer ten volle van de toeristische trekpleisters van Charente-Maritime en ontdek de vele diensten van Village Corsaire des 2 Plages!

Het onthaal van de camping staat tot uw dienst

Het onthaal verwelkomt u terwijl u zich rustig installeert op de camping en tijdens uw verblijf aan zee. Naast onze gastvrijheid, vindt u hier ook regionale en lokale toeristische informatie en kleine adressen om te ontdekken. En een oplossing voor al uw kleine zorgen. Aarzel niet om naar het onthaal te komen als u met vragen zit!

Het onthaal is geopend van 9u tot 12u en van 14u tot 19u van 01/07 tot 30/08. Buiten deze data vragen we u om contact met ons op te nemen.

De verschillende diensten van de camping

Voor het comfort van uw verblijf in de buurt van La Rochelle beschikt onze camping over een restaurant en een bar om even af te koelen met een cocktail of om samen te komen voor een lekkere maaltijd om weer op krachten te komen wanneer u terug komt van de stranden in de buurt van onze camping. In onze kruidenierswinkel kunt u vroeg in de ochtend de krant kopen, maar vindt u ook wat u nodig heeft om te genieten van een maaltijd, een aperitief of een ontbijt met familie of vrienden, zoals vers stokbrood en heerlijk gebak. Onze camping beschikt ook over een wasserij zodat u uw kleren op elk moment van uw verblijf kunt wassen, wifi om ook tijdens uw vakantie in contact te blijven, en biedt ook massages en lichaamsverzorgingen. Een ruimte voor ontspanning en welzijn die u moet helpen om een aangenaam kampeerverblijf ten zuiden van La Rochelle door te brengen... Liefhebbers van de mountainbike hebben de mogelijkheid om een fiets te huren op een steenworp afstand van de camping om de kust van de Charente op twee wielen te ontdekken en te verkennen.

Dienstenkalender:

  • Van 06/04 tot 29/09: wasserij
  • Van 01/05 tot 17/09: snelle hap, pizzeria, kruidenierswinkel, TV-zaal
  • Wifi-toegang

Ontdek ons aanbod van huurwoningen :

Een bevoorrechte locatie in Châtelaillon-Plage

op een steenworp afstand van La Rochelle, Fort Boyard en de eilanden Ré, Aix en Oléron!

Ontdek de regio
carte littoral charente maritime en France
Contactgegevens :
Camping Airotel Village Corsaire des 2 Plages au Sud de La Rochelle en Charente Maritime
Camping VILLAGE CORSAIRE DES 2 PLAGES
Avenue d'Angoulins
17340 Châtelaillon-Plage - Charente Maritime - France
Tél: 05 46 56 27 53
reception@2plages.com
Partners & Labels :