Camping Airotel Village Corsaire des 2 Plages à Châtelaillon-Plage
Boek uw verblijf

Camping met restaurant in La Rochelle sud

"LA CABANE CROISEE": vlakbij het zwembad van de camping, biedt u een kwaliteitsvolle snelle hap, pizza's, maar ook ijs, pannenkoeken en wafels... U ontdekt er ook een origineel en gezellig concept met de Plancha-tafels: een ronde tafel waar u op uw eigen tempo kunt genieten van allerlei soorten vlees dat u naar eigen smaak kunt bakken, geserveerd met frieten en salade, om nog maar te zwijgen van de pannenkoeken als dessert.

Restaurant met verse producten geoogst in de buurt van de camping

Onze menukaart is eenvoudig en samengesteld met kwaliteits- en seizoensproducten, zodat u alleen in juli/augustus oesters en mosselen kunt proeven. De leveranciers van het restaurant zijn lokale producenten, zoals de oester- en mosselkwekers van de stad, maar ook onze lokale bierproducent. De terrassen, ideaal om samen te komen, zijn ook de plaats, in het hoogseizoen, voor verschillende voorstellingen en andere evenementen animaties.

Kom er iets eten tijdens uw verblijf aan zee!

Bij een kleine honger zijn er onze ijsjes, pannenkoeken en wafels. 's Avonds kunt u genieten van het geroosterde varken aan het spit ter plaatse in onze grill (alleen op vrijdag in juli en augustus en na reservering). Het restaurant van onze camping in La Rochelle sud is in zekere zin het levendige middelpunt van Village Corsaire om momenten door te brengen die even lekker als gezellig zijn tijdens uw verblijf in Charente-Maritime.

Het restaurant is geopend van 1 mei tot 15 september 2019.

Ontdek ons aanbod van huurwoningen :

Een bevoorrechte locatie in Châtelaillon-Plage

op een steenworp afstand van La Rochelle, Fort Boyard en de eilanden Ré, Aix en Oléron!

Ontdek de regio
carte littoral charente maritime en France
Contactgegevens :
Camping Airotel Village Corsaire des 2 Plages au Sud de La Rochelle en Charente Maritime
Camping VILLAGE CORSAIRE DES 2 PLAGES
Avenue d'Angoulins
17340 Châtelaillon-Plage - Charente Maritime - France
Tél: 05 46 56 27 53
reception@2plages.com
Partners & Labels :