Camping Airotel Village Corsaire des 2 Plages à Châtelaillon-Plage
Boek uw verblijf

Het zwembad

Village Corsaire des 2 Plages is uitgerust met een prachtig zwemparadijs met twee verwarmde zwembaden om twee keer zoveel zwemplezier te beleven tijdens uw verblijf op de camping in de buurt van La Rochelle.

Een camping met zwembad voor uw kampeervakantie in het zuiden van La Rochelle

Twee verwarmde zwembaden, waarvan één overdekt, een waterspeeltuin met waterstralen voor kinderen en 2 glijbanen met solaria, gedomineerd door de "Santa Clara". Met andere woorden, zalige momenten om te sporten, zwemmen en stoeien voor de meest sportieven onder ons. De plek is ideaal voor ontspanning en plezier, en of u nu wilt afkoelen en zwemmen in het water op de ideale temperatuur, of droog en rustig wilt zonnen in de zon op een ligstoel, het zwemparadijs van de camping des 2 Plages is er voor iedereen!

Een moment aan het zwembad voor u op ontdekking van de Charente-Maritime vertrekt...

Dit galjoen, gestrand op de rotsen, creëert het decor van Village Corsaire en biedt u een verandering van omgeving om heerlijk weg te dromen. Elke kampeerder vindt er zijn gading, afgestemd op zijn of haar stemming van de dag. Het zwemparadijs is de ideale plek om een leuke tijd door te brengen voor (of na) een wandeling in Charente-Maritime of een dagje naar een toeristische stad in de buurt van de camping: La Rochelle of nog dichterbij, Châtelaillon-Plage, DE belangrijkste badplaats van het departement. Kortom, onze camping met zwembad in het zuiden van La Rochelle doet er alles aan om ervoor te zorgen dat alles prima verloopt tijdens uw vakantie aan de Atlantische Oceaan.

Open van 01/05 tot 29/09. Glijbanen van week 28 tot 35

Ontdek ons aanbod van huurwoningen :

Een bevoorrechte locatie in Châtelaillon-Plage

op een steenworp afstand van La Rochelle, Fort Boyard en de eilanden Ré, Aix en Oléron!

Ontdek de regio
carte littoral charente maritime en France
Contactgegevens :
Camping Airotel Village Corsaire des 2 Plages au Sud de La Rochelle en Charente Maritime
Camping VILLAGE CORSAIRE DES 2 PLAGES
Avenue d'Angoulins
17340 Châtelaillon-Plage - Charente Maritime - France
Tél: 05 46 56 27 53
reception@2plages.com
Partners & Labels :